Traductor - translate

Passió per les plantes

Benvinguts al món del coneixement de les plantes silvestres i les seves propietats. A través del seu coneixement podem descobrir noves formes d'alimentació, de menjar bo i divers, de gaudir amb nous sabors, nous plats i nous ingredients. És una aventura diària, un pretext per sortir al camp, a veure que trobem i com ho cuinem. I el més important, quins beneficis ens aporta. Els que volgueu seguir el Blog, coneixereu què podem menjar cada mes i cada temporada... Som-hi doncs?

dimarts, 13 de juny del 2017

Receptes amb Saüc en flor

Podeu trobar les receptes del dos preparats amb Saüc que vam  presentar a la jornada del Mercat de les Espècies d'Argençola: el Iogurt de Saüc (que vau menjar per postres) i la compota de Saüc que vam fer a la tarda..
Doncs be, aquí teniu les receptes de com fer aquest Iogurt de Saüc i la Compota de Saüc. Estan penjades en l'apartat del  Receptari silvestre  d'aquest blog.
Com podreu veure, són molt senzilles: el secret és que la base del sabor s'aconsegueix amb una infusió dolça de flors de saüc. Per tant, quan n'hi ha en abundància,  podeu aprofitar també per fer-ne i congelar-la,  això us permetrà tenir-ne per molt de temps i podreu fer aquests postres en qualsevol moment, tant si hi ha flor de saüc als arbres com no.
Bon Saüc¡

Compota de poma amb flor de saüc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cursos de plantes silvestres

Arxiu del blog