Traductor - translate

Passió per les plantes

Benvinguts al món del coneixement de les plantes silvestres i les seves propietats. A través del seu coneixement podem descobrir noves formes d'alimentació, de menjar bo i divers, de gaudir amb nous sabors, nous plats i nous ingredients. És una aventura diària, un pretext per sortir al camp, a veure que trobem i com ho cuinem. I el més important, quins beneficis ens aporta. Els que volgueu seguir el Blog, coneixereu què podem menjar cada mes i cada temporada... Som-hi doncs?

dijous, 19 de gener del 2017

Utilitats de les plantes silvestres

Les plantes no només serveixen per alimentar-nos i curar-nos,  sinó que tenen moltes altres aplicacions, però la més sorprenent que he llegit fins ara és aquest   article  de La Vanguardia  del dia 18 de gener, del qual us passo  l'enllaç.

Botja en flor. Planta mel·lifera, útil per que els abelles facin mel
Sota el títol "las plantas también pueden ser fuente de electricidad" ens explica com una simple planta ens pot generar energia elèctrica aprofitable. Tot una revolució pendent que tenim per davant, i que alhora ens fa pensar en com de malament tractem tot el món vegetal, i resulta que és on podem trobar solucions a diversos problemes  actuals de la nostra societat, com són la manca d'aliments, l'alimentació industrial, l'obesitat, ... i l'encariment de l'energia.

Una altra mirada a les plantes es fa necessària. I ens pot canviar la vida...

Borratja: planta comestible, medicinal, mel·lifera, ... i ara,
 segons l'article recomanat, molt  probablement  subministradora d'energia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cursos de plantes silvestres

Arxiu del blog