Traductor - translate

Passió per les plantes

Benvinguts al món del coneixement de les plantes silvestres i les seves propietats. A través del seu coneixement podem descobrir noves formes d'alimentació, de menjar bo i divers, de gaudir amb nous sabors, nous plats i nous ingredients. És una aventura diària, un pretext per sortir al camp, a veure que trobem i com ho cuinem. I el més important, quins beneficis ens aporta. Els que volgueu seguir el Blog, coneixereu què podem menjar cada mes i cada temporada... Som-hi doncs?

dimecres, 13 d’abril del 2022

Sant Jordi: roses, llibres i herbes

S'acosta la gran diada cultural de Catalunya i us volem presentar i recordar les nostres publicacions  Si teniu curiositat, en aquest enllaç podeu consultar els respectius index de les nostres publicacions.

Les podeu trobar a les llibreries habituals o ens podeu demanar el llibre a través del mail i l'enviarem per correu: naturacomestible@gmail.com 


Herbes a la Carta

El manual indispensable per començar a familiarizar-se amb la cuina silvestre. 

Hi trobareu les plantes comestibles més habituals i fàcils de reconèixer, amb fotografies i  explicacions sobre les seves característiques físiques i hàbitat.

I en cada planta, les indicacions per saber com collir-les i receptes de com preparar-les i cuinar-les.La Farigola

Un llibre que ens mostra  les  propietats medicinals i ens explica com actuen els seus components que fan de la farigola  una de les millors plantes  medicinals. 

Les mateixes substàncies la converteixen també en una planta rica en propietats nutricionals. Per això, el llibre conté moltes  receptes inèdites de com utilitzar-lo a la cuina, com aliment. 

El llibre també ens parla de llegendes,  tradicions, costums i curiositats relacionades amb el timó.


Les Ortigues                                                                 

L'obra intenta desmitificar que les ortigues piquen i ens explica el per què i com evitar-ho i posar-hi remei. 

Són la millor verdura silvestre comestible, i el llibre conté nombroses receptes per aprofitar aquesta font de nutrients  tan oblidada. 

Sorprenen les altres múltiples aplicacions, de tot tipus, que han tingut  les ortigues al llarg de la història,com ara,  la seva vinculació amb els dissenyadors de moda actuals. Les ortigues són una capsa de sorpreses.


El romaní

Una aromàtica molt abundant, coneguda i poc utilitzada, que amaga grans secrets: planta medicinal, cosmètica, alimentària i més coses... 

El romaní a la cuina fa màgia, ho canvia tot. En el llibre hi ha múltiples receptes que ens expliquen com utilitzar-lo i poder-lo consumir de manera òptima.

Una gran planta medicinal i nutricional que pot fer molt per nosaltres si l'incorporem a la nostra dieta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cursos de plantes silvestres

Arxiu del blog