Traductor - translate

Passió per les plantes

Benvinguts al món del coneixement de les plantes silvestres i les seves propietats. A través del seu coneixement podem descobrir noves formes d'alimentació, de menjar bo i divers, de gaudir amb nous sabors, nous plats i nous ingredients. És una aventura diària, un pretext per sortir al camp, a veure que trobem i com ho cuinem. I el més important, quins beneficis ens aporta. Els que volgueu seguir el Blog, coneixereu què podem menjar cada mes i cada temporada... Som-hi doncs?

dimarts, 3 de març del 2020

LES ORTIGUES, el nou llibre

Per fi ja el tenim!! El nostre últim llibre, dedicat a Les Ortigues. Avui es comença a distribuir a les llibreries del país. És el segon volum de la col·lecció Bones Herbes, de Farell Editors, que vam encetar l'any passat, amb la publicació de La Farigola.

Seguim pensant en la necessitat d'enfocar cada planta en tots seus àmbits i contextes històrics i socials, ja que cada vegada estem més convençudes que les plantes estan intrínsecament lligades a la vida dels humans i no els fem el cas que es mereixen.
D'aquí la idea de presentar-les en tota la seva extensió: botànica, conreu, jardineria, lingüística, costums i tradició, història, comerç, medicina, preparats, usos diversos, ... i sobretot, fent molta incidència en les seves virtuts i en el seu ús a la cuina.

On comprar el llibre Les Ortigues:

  • Directament a totes les llibreries
  • o be us el podem enviar per correu a casa vostra. En aquest cas, el preu és de 20€ i ens podeu fer la comanda a: naturacomestible@gmail.com

Un superaliment de km.0

Ni més ni menys. Així és com la podríem classificar per fer honor a la veritat i donar-li el valor que realment té. Les seves possibilitats nutricionals són il·limitades, i aquí us apuntem receptes, mètodes i idees per tal de poder familiaritzar-se amb les ortigues i menjar-les.  Incorporar aquesta verdura a la dieta, és garantia de salut, atenent l'elevada proporció i diversitat de nutrients.

Els usos de l'ortiga

Us sorprendrà veure la quantitat d'urticàcies que hi ha a la natura, us ajudarà a distingir les bones de les que no ho són, coneixereu les aplicacions que tenen, apart de la salut i l'alimentació, i del paper que aquesta planta ha tingut al llarg de la història, enemiga per uns i panacea per altres. Medicina, aliment, vestit, i remei contra la impotència sexual. L'ortiga és la planta de les paradoxes més inversemblants. Un llibre per aprendre i entretenir.

Una ullada a l'índex

Voleu saber els temes que hi trobareu a dins?
Feu una ullada clicant a l'índex del llibre 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cursos de plantes silvestres

Arxiu del blog