Traductor - translate

Passió per les plantes

Benvinguts al món del coneixement de les plantes silvestres i les seves propietats. A través del seu coneixement podem descobrir noves formes d'alimentació, de menjar bo i divers, de gaudir amb nous sabors, nous plats i nous ingredients. És una aventura diària, un pretext per sortir al camp, a veure que trobem i com ho cuinem. I el més important, quins beneficis ens aporta. Els que volgueu seguir el Blog, coneixereu què podem menjar cada mes i cada temporada... Som-hi doncs?

dimarts, 14 de març del 2017

Jornada de les Plantes Oblidades a Igualada

La segona edició d'EIXARCOLANT,  la Jornada de les Plantes Oblidades que es celebra a Igualada, arriba el proper dissabte dia 25 de març. Al llarg de tot el dia trobareu paradetes de productes silvestres i de la terra, mostres de gastronomia salvatge, sessions de tasts de plantes, conferències, sortides de reconeixement, ... i un munt d'activitats relacionades amb aquestes plantes oblidades, de la ma d'experts en cada matèria.

Sincerament, no us ho podeu perdre ¡¡ Només que feu una ullada al programa de la Jornada, podreu comprovar que es tracta d'un event de molt nivell, tant pels experts que hi participen, com per l'excel·lent organització per part dels promotors i les ofertes temàtiques que es presenten.

Nosaltres hi serem, com l'any passat, per elaborar el dinar del migdia.

La majoria de les activitats requereixen inscripció prèvia, només cal que Cliqueu Aquí 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cursos de plantes silvestres

Arxiu del blog